Tràmits

Els tràmits per internet representen un estalvi de temps i desplaçaments, ja que no cal que ens personem a les oficines.

Aquests es poden fer les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any i són tant segurs i veraços com en l’atenció personal.

Per fer tràmits virtuals ens cal un identificador digital que garanteixi la nostra identitat a Internet i asseguri la integritat i confidencialitat.

Aquest servei és un canal paral·lel al presencial.

Des de l’Ajuntament de Freginals, juntament amb el Consell Comarcal, la Diputació de Tarragona i el Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya, es treballa per ampliar progressivament els serveis que es poden oferir a través de l’Oficina Virtual. Uns serveis que creixeran també gràcies a la interconnexió de les diferents administracions.

 

Com puc tramitar telemàticament per la Seu Electrònica?Per fer tràmits electrònics amb l'Ajuntament de Freginals cal clicar en la imatge de la barra de l'esquerra que fica "SEU-e" (Seu electrònica). Tot seguit cal cercar el tràmit que es vol realitzar i, si està activada la tramitació online, fer-...
A suport de l'oficina virtual trobaràs tota la informació necessària per ajudar-te a realitzar tramitacions oficials i/o consultes a través d'internet.Els tràmits per internet representen un estalvi de temps i desplaçaments, ja que no cal que ens personem a les oficines.Suport Oficina Virtual del...
Subscriure a