Benvinguda alcalde

Els nous avenços tecnològics arriben també als municipis menuts,  Freginals és un exemple clar en l’aplicació de les noves tecnologies. Enrere queden (però no en desús) les primeres formes de missatgeria: correu, fax, telèfon… per donar pas a la informació a l’instant, em refereixo a l’era de l’INTERNET.

Amb la pàgina web pretenem:

  • Mostrar l’origen històric i la seva evolució. Com a topònim ja es troba documentat l’any 1.222 en la carta de poblament d’Ulldecona.
  • Ensenyar la nostra arquitectura noble: L’església Parroquial de Sant Bartomeu (2ª meitat S XVIII), la casa pairal “Martí i Miralles”, avui seu del nostre ajuntament, i la casa de la Cultura on hi tenim l’aula d’interpretació de la Serra del Montsià.
  • Gaudir de les nostres festes, celebracions i tradicions: 24 d’agost, Festa Major en honor a Sant Bartomeu, i 16 d’octubre, celebració del Santíssim Sacrament.
  • Donar a conèixer los aspectes de la nostra activitat econòmica, per exemple la Cooperativa de Freginals i l’oli verge.


I tot complementat per les diferents entitats i associacions municipals que en una població de 440 habitants, n’hi ha un total de sis.

Com alcalde és per a mi un plaer poder-me adreçar a tothom que vulgui endinsar-se dintre de l’aparador del municipi al qual represento i donar a conèixer tots aquells aspectes de la vida quotidiana que les freginalenques i els freginalencs desenvolupen al llarg del curs de la seva vida, els costums, les tradicions, els treballs, les festes, los nostres atractius turístics, la nostra gastronomia… I tot allò que ha fet, fa i farà que Freginals esdevingui un poble acollidor i atractiu.

Subscriure a